T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Anadolu Lisesi

MANAVGAT ANADOLU LİSESİ HABABAM SINIFINI AĞIRLADI

Manavgat Anadolu Lisesi Hababam Sınıfını ağırladı

Türk Sineması'nın unutulmaz film serisi 'Hababam Sınıfı' oyuncuları Manavgat Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Kepez Belediyesinin 'Hababam Antalya'da' etkinliği kapsamında Antalya'da öğrencilerle buluşan Türk Sinema tarihinin en çok izlenen ve sevilen film serisi 'Hababam Sınıfı'nın unutulmaz oyuncuları Manavgat Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Hababam Sınıfı filminin haylaz ve bir o kadar da sevgi dolu öğrencileri,  Manavgat Anadolu Lisesine gelişlerinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Hababam sınıfının yaşayan efsanelerinden Bülent İğdiroğlu (Kalem Şakir), Bülent Onaran, Gazanfer Şener (Kikirik),, Eyüp Güçmen, Dilaver Gür, Cafer Dere, Ümit Doğru, Yılmaz Ergün Kaya, Mustafa Ergün Sözen (Boncuk), Cengiz Nezir (Bozum Cahit), Ercan Gezmiş (Postal Rıza)ve Fazıl Ender Uzun 2 ve 3'erli gruplara ayrılarak sınıfları gezdiler.

 

 

 

Hababam Sınıfı filmlerindeki anılarını öğrencilerle paylaşan oyunculara, Manavgat Anadolu Lisesi öğrencileri merak edilenleri sordu, oyuncular öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı. Söyleşinin ardından Hababam Sınıfı filmi oyuncuları öğrencilerin arasına oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Manavgat Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Akbel, Nesilden nesile sevilerek izlenen Hababam Sınıfı filminin oyuncularını öğrencileriyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, başta Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 02.04.2020 16:25 - Görüntülenme: 582
Kaynak: https://www.haberci07.com/manavgatanadolulisesihababamsinifiniagirladi/34220/
  Beğen | 6  kişi beğendi