ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Anadolu Lisesi

Namık Karamancı Fen Lisesi'nin 4006 Tübitak Bilim Fuarı Ziyareti

Nis

Manavgat Anadolu Lisesi öğrencileri Kütüphane ve Tiyatro Kulübü Rehber Öğretmeni Leyla EREL Öncülüğünde Kütüphaneler Haftası ve Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Akdeniz'in en büyük kütüphanesi olan ve Antalya Kepezde bulunan Antalya Kütüphanesini ziyaret ettiler. Aynı gün Devlet Tiyatrosunda "Havada Yüzmek" adlı oyun izlendi.

Nis

Belek Üniversitesinin Düzenlediği İklim Manifestosuna Okul Olarak Bizde İmza Attık.

Nis

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI GENEL KÜLTÜR YARIŞMASI YAPILDI. ETKİNLİĞİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZ YOĞUN İLGİ GÖSTERMİŞ OLUP, YARIŞMA SONUCUNDA  OKUL MÜDÜRÜMÜZ  SN.NEVZAT AKBEL  TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP HEDİYE EDİLMİŞTİR.

Nis

Okulumuzda Bilim Uygulamaları kapsamında yapılan "Manavgat Anadolu Değerleriyle Buluşuyor"projesi yapılmıştır. Projemiz için Manavgatımızın Eğitimci,Ressam,Yazar ve Kültür Araştırmacısı sayın  Refik İNCİ ,Mahalli Sanatçı Gülay DİRİ ve Sinema,Tyatro oyuncusu ve Yönetmen Ayhan RÜZGAR'I okulumuzda öğrencilerimizle buluşturduk. Öğrencilerimize ve misafirlerimize Manavgatımızın Yöresel yemeği Keşkek , Helva ve Tavuklu  Pilav ikramlarında bulunuldu.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN AYŞE ALDEMİR 2023 YKS'DE TÜRKİYE 736. OLMUŞTUR

ÖĞRENCİMİZİ AİLESİNİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Ekm

Manavgat Anadolu Lisesi olarak Sorgun bölgesinde bulunan Caretta gözlem merkezini ziyaret ettik. Biyoloji öğretmenimiz Elife DOGAN ACAR hocamizin rehberliğinde ve  okul müdür yardımcımız Fatma Şeyda KAZAK koordinesinde gerçekleşen gezide örencilerimiz carettalarin hayat döngüsü hakkinda detaylı bilgi edindiler.

Manavgat Anadolu Lisesi Hababam Sınıfını ağırladı